Bliv en del af den digitale bølge.

Hos Acotio A/S, har vi en mission om at sætte strøm til jeres arbejdsprocesser. Vi er eksperter i digitalt bogholderi og implementering af automatiserede processer. Vi anvender derfor kun digitale løsninger og værktøjer og undgår helst metervis af bilagsmapper. Vi er superbruger i bogføringsprogrammet Dinero og lønsystemet Zenegy, to systemer, som vil gøre din hverdag betydeligt nemmere. Scan nemt dine bilag med din smartphone, så gør vi resten. Du får mere fokus på din kerneforretning, mens vi holder dig opdateret med de nøgletal, der betyder mest for dig, når som helst og hvor som helst.
Vores erfaring viser, at digitalisering sparer op til halvdelen, og i nogle tilfælde mere, af udgifterne til dit bogholderi.

How to Defer Your 2020 Tax Payments

Hvorfor Acotio?

Rådgivningen ses på bundlinjen.

Hos Acotio A/S leverer vi merværdi til dig. Vi tror på, at indsigt i din branche og forretning skaber værdi og positiv udvikling for dig og din virksomhed. Det betyder, at du får professionel rådgivning, som hver gang tager udgangspunkt i det rette grundlag. Rådgivning er én af vores kernekompetencer, og vi kan rådgive dig, så det gør en positiv forskel for din virksomhed. Acotio yder rådgivning til en bred vifte af kunder fra flere brancher. Et råd går altid igen, inddrag os tidligere i processen, da vores erfaring sikrer dig rådgivning, der er konstruktiv af høj kvalitet.

Acotio A/S – Vi står til regnskab.

Acotio A/S er et stærkt og professionelt alternativ til på den godkendte revisor. Vi er en moderne og energisk revisions- og rådgivningsvirksomhed, hvor vi sætter en ære i at gøre tingene lidt bedre. Hos Acotio A/S møder vi vores kunder i øjenhøjde. Vi differentierer os ikke kun rent prismæssigt, men også på den tid vi bruger på og sammen med dig som kunde.

Vi mener, der skal være kvalitet i hver eneste minut. Når vi siger – vi står til regnskab, er det for at understrege, at vi står inde for det, vi siger, og det vi gør – vi påtager os ansvaret, og vi er til at stole på. Vi går aldrig på kompromis, og vi har modet til at påpege svagheder og tage eventuelle problemer i opløbet. Samtidig har vi evnen til at se potentialer og gå nye veje.

Mød vores medarbejdere.

Søren Birkkjær

Bestyrelsesformand

Nawar Hanna

Partner, Næstformand

Prasanath Raguleswaran

Partner

Vinoth Sripathy

Partner/Direktør

Frederik Stentoft

Manager

Abdulrahman Hajhassan

Manager

Nicole Brinkmann

Manager

Professional Firms

Noor King

sekretariat og intern bogholder

Karierre

Vil du være en del af vores team?

Se ledige jobs

Vores kontorer.

Fredericia

Taulov Kirkevej 33
7000 Fredericia
Danmark

Aarhus

Haslegårdsvej 8-10
8210 Aarhus
Danmark