Vi har en løsning til de fleste virksomheder.

Regnskab

Vi har stor ekspertise inden for regnskaber af enhver art, og hjælper dig med at løse opgaver indenfor erklæringstyperne: Assistance, Udvidet gennemgang og Revision.

Bogholderi

Vi er specialister i hurtig og korrekt bogføring. Ved at overlade bogføringen til os, får du løbende overblik over virksomhedens økonomi i form af rapporteringer.

Lønadministration

Vi varetager lønprocessen for dig. Vi sørger for at behandle dine data korrekt og indbetter løn, bogføringsposter og betalinger til SKAT, samt andre offentlige myndigheder.

Skatter, moms & afgifter

Vi tilbyder løsningsorienteret rådgivning, indenfor skat, afgifter og moms. Det kan som virksomhedsejer være svært at følge med i alle disse ændringer, og her kan vi hjælpe dig.

Ejendomsadministration

Vi varetager administration af alle typer ejendomme i hele Danmark. Vi hjælper dig kontinuerligt med at optimere driften og den løbende økonomi i ejendommen.

Selskabsstiftelse

Vi kan hjælpe dig med at stifte alle typer af virksomheder og selskaber i samarbejde med en selskabsadvokat

Hjælp til oprettelse af erhvervskonto

Mangler din virksomhed en erhvervskonto? Vi kan yde bistand til oprettelse af erhvervskonto, herunder at udarbejde forretningsplan, budgetter og andre relevante dokumenter.

Excel – og VBA løsninger

Vi er eksperter I at udvikle effektive excel- og databaseløsninger. Vi kan hjælpe dig med at skabe hurtigere og bedre overblik over dine data.

Gældsrådgivning

Lad os hjælpe dig med at blive gældfri. Vi hjælper med gældsrådgivning og gældssanering. Få professionel rådgivning omkring din gælds situation.

Lej en medarbejder

Lad os hjælpe dig med at blive gældfri. Vi hjælper med gældsrådgivning og gældssanering. Få professionel rådgivning omkring din gælds situation.

Behov for en skræddersyet løsning?

Lad os give et tilbud der passer til din forretning.

Bliv kunde